Mina jätteperfekta jeans!

Det blev en jättetrevlig dag i stan med rolig shopping med R. Jag köpte ett par supersnygga jeans, en kofta och en jättefin väska. Jag är verkligen nöjd med mina köp! Jeansen köpte jag på H&M. Jag har aldrig handlat jeans där innan då jag alltid har trott att deras jeans inte var så snygga. Vad fel jag hade! Deras jeans är ju supersnygga och dom satt jätteperfekt! Kan man ens säga så...?! Haha, jag kan!


Mina jätteperfekta jeans ligger i H&M påsen!

Soliga dag!

Vilken solig underbar dag det är idag! Och idag är det shopping med R som är inplanerat. Jag ska leta efter en ny väska och ett par jeans. Sedan vet man aldrig vad mer vad man "behöver". Hoppas det vackra vädret håller i sig, då kan vi säkert sitta och fika ute också!


Mascaraflickan på shoppingtur. Kunde ha varit i alla fall!

Vad ska ni hitta på idag?

Ett historiskt ögonblick

Det var verkligen va det var idag. Ett historiskt ögonblick. Något vi alla (i alla fall jag) alltid kommer att minnas. Detta jag kommer att berätta nu är helt otroligt. Helt ofattbart. Det är...unikt! Idag för första gången i historien var det alldeles tyst på min buss. Där va nästan inget folk och jag hade sittplats - hela vägen! Det är verkligen otroligt, det har aldrig hänt förr att det varit så lugnt på min buss. För en gång skull var det riktigt trevligt att åka buss. Jag hade nästan kunnat somna där, så lugnt var det! Hur som helst så var detta ett historiskt ögonblick. Ett ögonblick som jag alltid kommer att minnas! Haha.

Våren är här!

Det blev riktigt vacker väder idag! Jag var helt säker på att det skulle bli regn så jag valde bort kappan och tog istället min varma Everest som tåler både vind och vatten. Så smart var det dock inte eftersom att det blev himla varmt. Det känns verkligen som våren är här! Så himla härligt. Jag och R bestämde oss för att det snart är dags att börja fika utomhus. Och det kanske blir redan imorgon för då ska vi in till stan en runda. Om det är sol imorgon vill säga...Men det ska det vara. Det har jag bestämt!

Mascaraflickans väderlägsrapport

Godmorgon! Jag skulle väldigt gärna ha skrivit om hur underbart vackert väder det är idag, men eftersoom det inte är det (och eftersom att jag håller mig till sanningen) så gör jag inte det. Usch, vädret är så tråkigt idag. Grått och tråkigt. Det blir säkert regn också ska ni se. Men vänta lite nu! Nu ser det ut som att solen tittar fram. Yeeey! Nu låter jag som en meteorolog, eller ja...kanske inte riktigt!


Kanske borde Mascaraflickan börja jobba på SVT och berätta om vädret...? Eller inte!

Idag är det i alla fall fredag och det är ingen lögn. Men det visste ni säkert redan. Jag menar, hur kan man missa att det är fredag?!

Trevlig fredag!

Mascaraflickan är trött

Imorgon är det fredag! Jag har sagt det innan och jag säger det igen - tiden går så himla fort! Det är ju knappt så att man hinner med ju. I det här tempot så är jag ju snart...gammal!

Mascaraflickan är trött och vill sova. Så hon ska snart gå och lägga sig. Jag låter som ett litet barn när jag pratar om mig själv i tredjeperson! Kanske inte borde göra det...

Sov så gott!


Lyssna inte på drömkrossare

Jag har en massa drömmar. Drömmar om allt möjligt. Om vad jag vill göra till sommaren, nästa år, om tio år! Drömmar om vad jag vill bli, vad jag vill åstadkomma! Jag tycker att det är bra med drömmar och jag tycker att alla borde ha minst en dröm. När man har en dröm har man ett mål att sikta mot. Något att nå! Själv tror jag att det det är väldigt viktigt.

Låt ingen korssa dina drömmar. Bry dig inte om de som säger att det föralltid bara kommer att förbli en dröm. Gör som jag - strunta i dem!


Jag har inte en dröm - jag har flera!

Jag tänker kämpa för att mina drömmar ska bli sanna och inte lyssna på de som säger att det aldrig kommer att hända. Nu är det upp till dig! Ska du ge upp dina drömmar för att andra säger det åt dig eller ska du istället visa dem att drömmarna snart är verklighet?


"Mascaraflickans unika bussresor"

Hejsan! Nu är jag hemma och jag är helt slut. Men jag ser på klockan att det inte är dags att sova, utan att sätta sig ner med en massa plugg inför proven.

Idag kunde jag, som vanligt, ha valt att berätta om min bussresa. Men jag tänker inte tråka ut er med mina små busshistorier så jag väljer att inte göra det. Jag har faktiskt ganska många busshistorier som jag kan berätta om, men jag ska inte plåga er med dem. Fast kanske hade vissa av dom varit ganska roliga att läsa, vem vet? Jag kanske skulle kunna ge ut en bok med alla mina bussupplevelser. Jag kan riktigt se den framför mig - "Mascaraflickans Unika Bussresor". Det hade kanske varit något!

Håll utkik efter min nya bok! Den hamnar säkert direkt på bokrean!

Skämt åsido, ingen bok!

Ha en trevlig kväll!


Sov gott!

Det har varit en lång dag. Många timmar i skolan och det ska bli riktigt skönt att få krypa ner i sängen och sova. Dock måste jag gå upp ganska tidigt imorgon. Suck. Men sova ut kan jag göra på helgerna!

Hoppas ni har haft en trevlig onsdag också får ni sova så gott!


Det är faktiskt bara februari

Nu efter att han tagit en liten paus från skolan och hela den biten är det nog dags att sätta sig med lite plugg inför några prov vi ska ha. Det ena provet har jag väldigt bra koll på tycker jag, men inför det andra måste jag öva lite mer. Fast det som jag har övat in sitter och det är ju positivt!

När jag gick till skolan igår var det så otroligt varmt! Okej, där överdrev jag kanske lite. Eller ganska mycket kanske. Det var ju inte 30 graders värme precis men det var varmare än på länge. Det gjorde mig väldigt glad. Äntligen är våren här, tänkte jag! Men idag kom jag tillbaka till verkligheten och insåg att det inte är vår än, och att det faktiskt bara är den 25 februari...


När blommorna slår ut, då är det vår!


Jag känner mig upprepande

Jag kom hem för en liten stund sedan och har precis ätit lite lasagne. Idag är det det onsdag (lill-lördag). Tänk ändå så snabbt denna skolvecka har gått! Visst, skolveckan är inte slut än men imorogon är det torsdag och sen är det  fredag! Och det dröjer inte så länge tills det är lov igen heller. Man måste se saker och ting positivt.

Förlåt för att jag tar upp detta igen...Men jag måste berätta om min bussresa! Jag tjatar verkligen om mina bussresor, jag vet. Men idag var det så illa att jag fick stå pressad mot fönsterrutan samtidigt som jag försökte skriva sms. Och sedan hade jag klumpiga väskor också som jag fick hålla i hårt för att de inte skulle slå till en liten flicka som stod bredvid. Men både jag och hon överlevde!



Kanske skulle det behövas tvådäcksbussar? Min buss skulle i alla fall behöva ersättas med en sådan - eller två!

Ha en fortsatt trevlig kväll!


Kungligt bröllop

Ingen kan väl ha missat att Victoria och Daniel har förlovat sig? Tänkte väl det!

Efter alla dessa år tillsammans får prinsessan äntligen sin prins!


Daniel och kronprinsessan Victoria.

GRATTIS ÖNSKAR MASCARAFLICKAN!

Home from school

Nu är jag hemma och ska snart sätta mig med lite läxor. Bussresan idag var så jobbig (ja, jag vet att jag tjatar mycket om bussresor). Men denna var verkligen väldigt jobbig. Vi fick stå i princip på varandra och när någon skulle gå av bussen fick man nästan stå och krama varandra för att släppa förbi folk. (Låter kanske mysigt men det var det inte). Och bättre blir det inte när busschaffören säger åt oss att inte stå för nära dörrarna. Men hallå!? Vart ska vi stå liksom?

Okej, nu ska jag sluta vara negativ. Ni vet väl att det är fettisdagen idag? Fast jag är inte så glad för fastlagsbullar så jag ska äta någon annan kaka istället. En chokladboll kanske?

  
Mascaraflickan föredrar chokladbollar framför semlor.


Jag vill ha vår

Godmorgon solstrålar! Hoppas allt är bra. Med mig är det jättebra! (Oj, nu låter det som jag skriver värsta semesterbrevet här ju). Hur som helst. Idag är det tisdag vilket betyder skola precis som alla andra veckodagar. Det kommer förmodligen att bli en ganska vanlig skoldag. Skönt att vi inte har några prov och så, fast de kommer...!

Nu ser jag att all snö faktiskt i inte är borta. Fast den börjar smälta bort. Det är verkligen underbart! Ge mig vår - nu!

Nej, nu måste jag göra mig i ordning för skolan. Ha en fantastisk dag!

Gossip från Mascaraflickan

Jag läste att Nicole Richie ska bli mamma igen! Nicole har ju sedan tidigare dottern Harlow med Joel Madden och nu ska de få ett barn till!


Nicole, Harlow och Joel. Vilken söt liten familj!

Vad tror du att det blir? Flicka eller pojke?

Är det så här vi vill ha det?

Jag började tänka tillbaka på när man var liten och gick på dagis och hur annorlunda allt var då. När man va sur på någon när man var liten eller om det var någon som man inte tyckte om så gick man inte och snackade en massa skit om den personen. Man betedde sig inte illa mot personen utan man brydde sig inte om den och va istället med sina andra kompisar (eller lekte, som det kallades då). Nu är det en massa skitsnack och nedvärderande blickar istället.

Men komigen! Är det verkligen såhär vi vill ha det? Kan inte alla ta sig i kragen och sluta snacka skit om varandra och bara acceptera varandra för den man är? Och alla dessa blickar...varför inte bara sluta med dem?

Mascaraflickan ska hoppa in i duschen!

Hejsan svejsan! Kom precis hem från skolan och träningen. Det blev en lång dag i skolan idag då vi hade lite extra saker att göra. Men nu är det fixat och klart! Tänkte hoppa in i duschen snart. Jag verkligen längtar efter en varm dusch!

Förresten så är jag glad att det snart verkar bli sommar! Här är ju ingen snö i alla fall...


Snart ska Mascaraflickan hoppa in i duschen!

Ha en trevlig kväll!


Godmorgon!

Tänkte bara passa på att säga godmorgon innan jag stressar vidare...Skynda, skynda, skynda! Jag skulle ha gått upp direkt när alarmet gick. Men just då kändes det som en bra ide att sova vidare. Men jag ska nog hinna!

Ha en trevlig dag!

Mascaraflickan tipsar

Behöver du kanske lite tips om en ny mascara? Vem skulle då kunna ge dig bättre tips än en äkta Mascaraflicka?

Nu vill jag tipsa om min senaste mascara False Lash Effect från MaxFactor. Den förlänger verkligen ögonfransarna och gör dem superfina! Har du långa ögonfransar av dig själv, precis som jag, så kommer du verkligen att få gigantiska fransar!

Jag är väldigt nöjd med denna mascara och rekomenderar den verkligen. Hoppas du också blir nöjd om du bestämmer dig för att testa den!


Falsh Lash Effect från MaxFactor


Jag har hört ett rykte...

Titta så vackra klädesplagg jag hittade på Forever21! Dessutom har jag hört att man ska börja sälja deras kläder även här i Sverige. Jag hoppas verkligen att det stämmer!


Underbar röd klänning! Den hade inte varit helt fel...Snarare väldigt rätt!


Väldigt söt att använda en vanlig dag i skolan när det börjat bli lite varmare!


Själv tänker jag mig en kväll på stranden när jag ser detta plagget. Där går man längs med strandkanten i en söt liten klänning och med detta söta plagg över axlarna. Vad tänker du dig?

Samtliga klädesplagg från Forever21

Jag ljuger så bra!

Söndag idag, vilket betyder skola imorgon. Faktiskt, så känns det inte så himla jobbigt! Jag känner mig ganska redo och har ingen som helst ångest för att det redan är söndag. Plus att det ska bli trevligt att träffa R igen. Jag har redan börjat tänka på vad jag ska fixa för henne när hon fyller år. Det kommer bli kul! Okej, där ljög jag - det kommer att bli väldigt kul! Haha!

Hon sa att hon inte ville att jag skulle baka kakor och tårtor till henne. Men hallå!? Hon har aldrig någonsin smakat något som jag har bakat! Och förresten så bakar jag aldrig så om jag nu gör det till henne så borde hon känna sig hedrad! Fast sannolikheten att jag springer in på ICA Maxi och rycker åt mig nått från kakdisken (?) är nog ganska stor. Oj, nu ljög jag igen! Sannolikheten är väldigt stor!


Givetvis ska jag fixa ballonger!


Och jag menar allvarligt...baka? Hur svårt kan det vara!?

Trevlig eftermiddag!

Frukost eller lunch?

Nu sitter jag och äter frukost. Lite sent kanske men så blir det när man sover länge. Jag skulle ju lika gärna kunna äta lunch nu ju! Nu är jag i alla fall väldigt pigg och det är trevligt!


Riktigt så här organiserad är dock inte min frukost...!

Ha en trevlig dag!

Vilken bra dag!

Idag vad jag och R i stan. Där köpte vi lite mat och gick ut och satte oss ute i det vackra vädret. Nu känns det verkligen som om det snart kommer att bli vår!

Sedan gick vi en runda (som alltid, hehe...) och då va hade med oss våra kameror blev det en del foto också. En del av de raderade jag men där blev en del bra också. Det var verkligen perfekt fotoväder idag!

Bussresan till och från stan var väldigt jobbig. Bussen var helt fullpackad så man fick stå upp och trängas. Plus att bussen gasade och bromsade så snabbt att man nästan ramlade. Och sen var där en del lite smått läskiga personer också. Och hur kul är det egentligen att behöva stå upp i bussen efter att ha gått hur långt som helst i klackar och när man är så trött i fötterna att det gör ont? Inte alltför kul. Haha.

Denna dag har i alla fall varit väldigt rolig, fast det är alltid mina och R:s dagar!

Fika, promenad och hemlösa katter

Så skönt att kunna sova länge idag. Nu känner jag mig riktigt utvilad! Idag ska jag till stan för att träffa R och förmodligen ta en fika någonstans. En liten promenad blir det förmodligen också, somvanligt. Men jag tycker om promenader! Kanske tar vi en sväng förbi de stackars hemlösa katterna också? Ja, det ska jag föreslå! Så kan vi ta med oss lite kattmat. Jag kommer att känna mig så snäll. Vilken insatts! Nu ska jag bara se om jag hittar någon kattamat först...




Ha en trevlig dag!


"De har nog ihop det!"

För ett tag sedan satt vi och lyssnade på en väldigt tråkig föreläsning. När vi satt och lyssnade på föreläsningen som hölls skojade jag och R om att de som höll i föreläsningen nog hade ihop det. Haha. Så går det när man håller på att dö av tristess!

Mascaraflickan -  De har nog ihop det!
R - Ja, i gång 15!
Mascaraflickan - Eller i kopieringsrummet!

Haha, som det kan bli! Imorgon börjar jag i alla fall väldigt tidigt så det blir att lägga sig tidigt idag, dock inte riktigt än...

Ha en trevlig kväll!

Ge mig lov - nu!

Då va det söndag kväll, skola imorgon alltså. Och snart är det lov! Så himla underbart och härligt! En veckas ledighet, det kommer att vara så skönt. Jag längtar verkligen. Men det gör å andra sidan säkert alla. Till och med lärarna!

Gårdagen

Jag bestämde mig för att gå upp ur sängen precis och har faktiskt sovit väldigt oroligt i natt. Har typ vaknat flera gånger och drömt om samma saker hela tiden. Men, men.

Det blev inte så mycket "Melodifestivalen-kväll" igår, dock hade vi tv:n på hela tiden men tittade inte särskillt mycket. Istället planerade vi vår kompis K:s födelsedag. Det kommer att bli hur kul som helst! Det ska bli ett litet annorlunda kalas, inte ett sådant man har i vår ålder precis. Så igår satt jag och R och fixade en jätterolig power-point som vi ska visa upp när hon fyller år. Det kommer att bli oförglömligt! Berättar mer om det sen.


Bloglovin

Nu kan ni prenumera på min blogg på bloglovin Följ min blogg med bloglovin

Hemma hos R

Nu har jag och R precis ätit hennes hemlagade pizza och hon hade rätt - den var supergod! Så nu är vi himla mätta, men gott var det.

Innan jag kom till R var det egentligen tänkt att jag skulle köpa en ny väldigt snygg kjol som jag har sett på Gina Tricot, fast där fanns ingen. Får väl leta på någon annan Gina Tricot. Istället köpte jag två baslinnen på H&M, det är alltid bra att ha.

Om en liten stund är det dags för Melodifestivalen, vilket vi hade tänkt se på. Undra om det är några bra låtar ikväll?


R gjorde supergod pizza! Dock är det inte hennes pizza på bilden.

Snart dags för bussen

Jag ska gå till bussen om en stund för att åka hem till R. Tänkte att jag först ska ta en sväng in på Gina Tricot för att köpa en jättefn kjol som jag har sett där. Hoppas den finns kvar! Sedan bär det vidare till R för en liten "Melodifestivalen-kväll". Blir supertrevligt!

Hoppas ni också får en trevlig kväll!

Dessa tycker jag om

Var precis inne på Forever21 och tittade lite på deras kläder. Har själv aldrig beställt därifrån, då jag gärna vill prova kläderna innan jag köper dem. Men här är hur som helst några godbitar som jag gärna skulle vilja ha:


Denna är verkligen fin och passar utmärkt till ett par leggins!




Supersöt, älskar rosetten i midjan!

Båda klädesplaggen från Forever21

Hem till R

Mot eftermiddagen ska jag hem till R som har lovat att bjuda på sin hemlagade pizza (som tydligen är bättre än de från pizzerian, hmm...vi får väl se). Hon har också sagt att hon ska baka kladdkaka och göra smoothies. Så jag antar att hon har fullt upp nu med att fixa allt. Kanske skulle hon göra lite chokladbollar också. Haha. Oj, så mycket hon hade tänkt proppa i mig!

Vi kommer sannerligen se på Melodifestivalen ikväll. Hoppas vi får ett så pass bra bidrag i år så att vi kan vinna alltihopa!


Lyckad kväll

Filmkvällen igår var supertrevlig och vi tittade på en komedi som jag faktiskt inte komer ihåg namnet på just nu. Eftersom att inte alla av de som kom hit hade varit här innan visade jag dem runt i området och de tyckte att här var ganska dött. Jag kan inte annat än att hålla med, men det kan faktiskt vara väldigt skönt fast på sommaren är här så klart lite mer liv och rörelse.

Det snackades en hel del och några busringningar hann vi med det också. Det är knäppt så kul det kan vara att ringa runt till folk och utge sig för att vara nån annan. Till de som inte svaarade spelade vi in ett medelande på telefonsvararen. K är bäst på att busringa! Själv klarar jag det knappt utan sitter oftast med en kudde tryckt mot ansiktet för att inte dö av skratt!

Nästa gång blir det grönsaker

Ikväll ska jag som sagt ha filmkväll och igår hade jag ju lite problem med att jag hade köpt himla mycket godis utan att veta att typ ingen av de som kommer äter godis. Men så fick jag ett sms från R efter att hon hade läst mitt inlägg där det stod något i den här stilen:

R - Jag äter godis :)
Mascaraflickan - Okej, så bra! :D
Några minuter senare:
R: Jag skrev fel. Jag äter inte godis xD
Mascaraflickan: Haha xD

Så det verkar alltså som att det kommer att bli massor med godis över, det är nästan inte lönt att jag plockar fram det över huvud taget! Haha. Nästa gång ska jag bjuda på frukt och grönsaker!

      
Det blir frukt istället för godis om mina kompisar får bestämma! Men det får dom inte! (skämt åsido)

Ha en trevlig kväll!


Vilken lättnad

Jag har precis skickat in arbetet. Det känns som en sådan enorm lättnad! Blev faktiskt väldigt nöjd med det och nu slipper jag att ha det i bakhuvudet. Förästen så sa R precis att hon tänkte äta godis imorgon. Perfekt! Då kanske det inte blir så himla mycket över trots allt, för då är vi fler som äter än som inte äter!

"Men vi äter inte godis..."

Nu har jag handlat allt inför filmkvällen imorgon. Massa godis blev det. Både lösviktsgodis, chips och popcorn. Lite komiskt bara att typ ingen av de som kommer äter speciellt mycket godis eller inget alls! K sa att hon kunde äta popcorn i alla fall... Hoppas att de andra kan hjälpa till att kränga upp resten! Jag tänker tvinga dem, nu när jag köpt godis och allt liksom. Och just det, jag har köpt dipp till chipsen också! Haha. Jag måste verkligen få de att äta upp allt! 


Ni äter inte vadå?!

Underbara klänningar

Jag var precis inne och tittade lite på Forever21. De har så vackra kläder där och kläder för precis alla tillfällen! Se bara på dessa två underbara klänningarna från kedjan!


Denna klänning är verkligen supersöt! Skulle hemskt gärna bära den.


Den lilla svarta är alltid ett säkert kort och väldigt snygg dessutom!

Båda klänningarna är från Forever21

Fredag hela veckan

Imorgon är det fredag! Så himla skönt. Och imorgon kväll är det deadline för skolarbetet som ska lämnas in så jag tänkte skriva klart det idag. Varken vill, hinner, känner för eller har lust att göra det imorgon så jag tänkte få ihop det nu.  

Imorgon ska jag ha lite filmkväll med några underbara och roliga vänner från skolan som kommer hit. Och jag vet att jag städade mitt rum superfint i söndags men jag tror nog att jag måste rymma upp lite ialla fall...Hehe.

Ingen hänger med

Denna dag har varit väldigt...intressant. Ja, det skulle man nog kunna säga! Denna dag har varit intressant. Skoldagen i sig var ju som vanligt men sedan var dagen...intressant helt enkelt! Förstå om det är svårt att hänga med, men det är det ibland när jag skriver eller pratar. Helt plötsligt bara bytar jag samtalsämne och alla bara "Va? Vad snackar du om?", haha. Det är jag det!


Tiden går verkligen fort

Jag kan knappt förstå att det redan är onsdag eftermiddag/kväll. Tiden går så himla snabbt! Snart är det ju fredag och helg och allt. Trevligt! Om man tänker efter så går tiden väldigt fort överhuvudtaget. Ingenting som har hänt känns som om det hände för länge sedan, fastän det faktiskt var typ fyra år sedan det hände. Ja, tiden går snabbt. Och det får en att tänka på hur viktigt det är att ta vara på den. Därför ska jag göra saker som jag vill göra och följa mina drömmar oavsett om andra säger att de alltid bara kommer att förbli just drömmar. Men detta är mitt liv och min tid och därför ska jag följa mina drömmar och se till att de blir sanna!

I´m gonna follow my dreams and make them all come true!


Vad är egentligen rätt?

Idag när jag och min kompis stod och väntade på bussen kom det fram en person och tiggde pengar. När detta händer känner man sig så osäker på något sätt. Vad ska personen ha pengarna till egentligen? Kommer personen att köpa mat för dem, eller kommer den istället att köpa alkohol? Om man inte ger personen pengar så känner man sig taskig och får skuldkänslor för det tunga liv som personen tvingas gå igenom. Ger man personen däremot pengar så kan man inte vara säker på att han/hon verkligen går och köper mat. Och själv känner jag att jag inte vill bidra med pengar till missbruk som förstör människors liv. Det skulle kännas så otroligt fel. Men hur man än gör så kommer man att känna sig osäker när den hemlösa personen sedan går därifrån, med eller utan pengar.

Det allra bästa hade egentligen varit att gå och köpa mat till personen för då vet man att pengarna inte går åt till missbruk av något slag. Ja, att köpa mat hade varit det allra bästa!

Flamsigt trams

Folk runt omkring som hör mig och mina kompisar förvränga uttalet på en massa ord måste verkligen tro att vi blivit knäppa! Vi går runt och säger ord på en massa konstiga sätt så att vi låter helt...konstiga helt enkelt. Men himla kul är det i alla fall. Och det är det viktigaste sedan kan alla andra tycka vad de vill. Det är upp till dem!


Så lite tid, så mycket att göra

Känner mig lite stressad då det helt plötsligt känns som jag har väldigt mycket att göra. Kom hem från stan och skolan för ett tag sen. Stannade i stan lite längre än vanligt då jag följde med K och uträttade ett ärende. Sedan efter det var jag på min förra skola för att hämta ett intyg men läraren va inte där så ska jag ska hämta det imorgon istället.

Imorgon ska jag ha läxförhör på naturkunskapen så jag måste läsa på till det, plus att jag har ett arbete till slutet av veckan som jag måste skriva på. Sedan har jag språkläxa också... Om en stund ska jag iväg igen så jag får väl sätta igång nu så jag blir klar någon gång!

Pluggdags

Kom hem från skolan för en stund sedan och tänkte sätta mig och göra lite skolarbete nu. Skoldagen var bra och ganska lugn. Mycket skratt blev det också precis som vanligt. Idag skrattade vi mycket åt några ord som vi förvärngde uttalet på. Tänk så himla kul man kan ha med några ord! Skolan blir mycket roligare om man skrattar och försöker ha kul, det lovar jag. Och ett skratt förlänger dessutom livet! Så tänk, skolan blir roligare och livet förlängs! Kan det bli bättre?

Men nu tror jag nog att jag måste sätta mig med mitt naturkunskap arbete. Sedan blir det tillbaka till stan igen för lite träning. Vad? Det säger jag inte...

Föresten! Idag fick jag sitta ner på bussen, hihi, bra va?


Måndag morgon

Alarmet ringde precis och helst ville jag bara somna om igen. Det hade varit helt underbart att få sova några timmar till. Men idag är det måndag vilket betyder skola om en stund så jag får väl gå upp nu och göra vid mig och äta frukost.

Ha en underbar måndag, även om jag tror att det flesta redan längtar till fredag!


Sovdags

Idag har jag som sagt städat mitt rum samtidigt som jag sjungit med i låtarna från Beyonce`s senaste album. Jag tycker speciellt om Halo och Disappear. De är väldigt fina och Beyonce sjunger väldigt bra. Sweet Dreams är också väldigt bra, men det är å andra sidan typ alla. Hur som helst så måste jag säga att mitt rum blev riktigt fint. Vilket mysigt rum jag har och jag verkligen älskar det. Och nu har jag bestämt mig för att det alltid ska vara så här städat och fint. Från och med nu ska jag lägga alla saker på sina platser och inte slänga en massa kläder överallt. Nåja, vi får väl se hur länge det håller!

Just nu känner jag mig i alla fall otroligt trött och jag tror att det snart är dags för mig att släcka lampan och krypa ner i sängen och sova. Imorgon är det måndag vilket betyder skola och ingen sovmorgon. Det kommer antagligen bli en ganska lugn skolvecka då jag inte har några prov. Skönt. Däremot har jag lite småläxor och ett inlämingsarbete också. Men det är inga problem, det fixar jag.


Idag sjöng jag med till Beyonce`s låtar. Hon har en väldigt vacker röst!

Ni får sova så gott, så hörs vi imorgon!

Mascaraflickan tipsar

Innan jag går och lägger mig fäster jag ibland upp håret i en hög hästsvans och när man sedan vaknar morgonen därpå vaknar man med ett snyggt fall i håret. Det är superenkelt och perfekt om man vill spara tid på morgonen!


Städande popstjärna

Vaknade precis och känner mig riktigt utvilad. Det är bra det för idag ska jag städa mitt rum. Suck. Men med lite musik i bakgrunden blir det faktsikt roligare. Också kan jag ju dansa runt i rummet och sjunga och städa samtidigt, haha. Skojar bara. Men musik gör faktiskt städningen roligare, trust me.
 
Efter städningen ska jag och J  nog ut och gå en runda. Det ska bli trevligt. Det blir väl en runda här runt om kring. Inte en för lång runda och inte en för kort. Det typiskt svenska ordet lagom helt enkelt!

Godmorgon förästen!

RSS 2.0