En dag i stan

Sitter i här i soffan nu och känner mig helt slut. Jag och en kompis va i stan idag och fikade och en liten promenad (eller den va faktsikt ganska lång...) hann vi med det också. Det var stundtals väldigt kallt och ett tag va vi ganska säkra på att vi skulle frysa öronen av oss. Jag längtar verkligen till sommaren...Sommaren är så härlig. Det är varmt och skönt och man slipper gå runt i tunga kläder. Och tänk er en sval sommarkväll på stranden vid solnedgången... Mysigt!

Hur som helst. När vi hade fikat klart och va på väg till bussarna såg vi två katter sitta på några stenar. Vi stannade till och tittade på de eftersom att de förde ett väldigt oväsen och det verkade som att de bråkade lite med varandra. Jag skojade om att de nog bara hade lite äktenskapsproblem. Sedan upptäckte vi något som gjorde oss väldigt ledsna och upprörda. De två katterna bodde i en liten låda. De hade alltså blivit utkastade av någon som inte längre ville ha dem. Jag blir arg på hur människor köper husdjur och sedan bara kastar ut de för att de tröttnat på dem. Det är så fel! Katterna hade sådan tur va lite mat som någon ställt vid lådan och nästa gång vi går dit ska vi ta med oss kattmat till dem!

På bussen hem blev jag tvungen att stå upp liksom många andra då alla platser redan var upptagna. Och varje gång bussen svängde ramlade man nästan in i varandra. Men vad kan man göra mer än att skratta åt det?

Det var min lilla dag det. Ha en trevlig kväll!

RSS 2.0